Esports
Jessica Colomina
29 d'abril del 2016
El CE Altafulla rep diumenge el CD Morell en un partit on els blaus s’hi juguen les opcions de seguir lluitant per l’ascens a 2a Catalana
Els groc-i-negres, situats a mitja taula, intentaran complicar-los l’oportunitat i sumar els tres punts
El CE Altafulla rep aquest diumenge a les 17h el CD Morell, en un partit on els blaus s’hi juguen les opcions de seguir lluitant per l’ascens a 2a Catalana, mentre que els altafullencs, situats en el 12è lloc de la classificació, intentaran sumar els tres punts que no van aconseguir la passada jornada contra el Tancat i que perdien per 5 a 2.

La motivació groga i negra passa ara per sumar punts i aconseguir acabar la temporada en el Grup 3 de la 3a Catalana com més amunt millor, i d’altra banda, complicar la vida als equips que en aquesta alçada de la lliga es troben en una situació on perdre punts pot costar molt car a l’hora de seguir lluitant per les places d’ascens de categoria.

El CD Morell és el quart classificat de la competició amb 63 punts, a quatre de la segona plaça, que l’ocupa la UE Segur de Calafell, posició que dóna opcions a la promoció d’ascens a 2a Catalana. Si els blaus volen continuar lluitant per l’ascens, hauran de suar la samarreta per aconseguir sumar punts tant a casa com a domicili. El partit d’aquest diumenge serà retransmès en directe com és habitual per Altafulla Ràdio, amb Toni Cabanillas al capdavant de la retransmissió.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla