02 de maig del 2016
L’equip Femení del CFS Altafulla encadena la segona derrota consecutiva davant del Cornellà
El conjunt d’Arturo Tamurejo ha perdut per 2 a 4 aquest dissabte a casa, i baixa una posició a la taula de la Divisió d’Honor
El primer equip del CFS Altafulla ha encaixat aquest cap de setmana la segona derrota consecutiva. Després de trencar la bona dinàmica de resultats la passada jornada a la pista de l’Arenys de Munt, el combinat d’Arturo Tamurejo ha tornat a perdre aquest dissabte, en aquesta ocasió per 2 a 4 a casa contra el Cornellà. Els dos gols d’Adriana Pérez, als minuts 29 i 39, han estat insuficients per remuntar un marcador, que ha començat amb un 0 a 2 en contra.

Aquesta nova derrota els fa descendir un lloc a la classificació. Ara són setenes amb 32 punts. La propera jornada intentaran reprendre el camí de la victòria, el diumenge a dos quarts d’1 del migdia a la pista del Teià Futbol 5 A, penúltim classificat amb només 18 punts.

L’equip Aleví de l’entitat ha descansat aquesta jornada. El dissabte a les 12 del migdia visitarà la pista de l’Amposta en quarta posició i amb 39 punts.