Esports
Foto: Ajuntament Roda de Berà
12 de maig del 2016
Roda de Berà ho té tot a punt per acollir aquest diumenge el III Trail Popular de Muntanya
Enguany s’han establert dues curses pels adults: la de 10,8 km -que es manté igual- i un nou recorregut de 4,8 km
L’Ajuntament de Roda de Berà i l’empresa Fun Sports donaran el tret de sortida aquest diumenge, per tercer any consecutiu, al Trail Popular de Muntanya.

Enguany s’han establert dues curses diferents pels adults: la de 10,8 quilòmetres -que es manté igual- i un nou recorregut de 4,8 quilòmetres. La marxa s’iniciarà a les 9 del matí des de l’avinguda Fèlix Martorell, al costat del camp de futbol municipal, amb la cursa més curta, i cinc minuts després s’iniciarà la llarga.

El torn dels més petits serà a partir de dos quarts d’11 del matí, amb l’inici de les categories Kids Run: infants d’entre 3 i 5 anys, amb un recorregut de 100 metres; d’entre 6 i 9 anys, una volta al circuit de 600 metres; i per als juvenils, d’entre 10 i 14 anys, amb dues voltes al circuit de 1.200 metres.

La cursa està oberta a totes les persones sense límit d’edat, tot i que els menors de 16 anys hauran de ser autoritzats pels seus pares o tutors legals. Els participants seran dividits en tres categories: Sènior, de 15 a 30 anys; Veterà, de 31 a 49 anys; i Màster, pels corredors de més de 50 anys.

El dorsal de participació i la bossa d’obsequis es podran recollir el dissabte de 5 a 7 de la tarda al camp de futbol municipal, o el mateix dia de la cursa, a partir de dos quarts de 8 del matí i fins a trenta minuts abans que comenci la prova.

Les curses són puntuables per la lliga Trail Baix Gaià i per la lliga de curses del Baix Penedès.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla