Esports
13 de maig del 2016
La Penya Ciclista Altafulla obre aquest diumenge les inscripcions per participar en la sortida anual del 5 de juny
Enguany viatjarà a Igualada en una excursió pensada pels diferents grups que conformen l’entitat
La Penya Ciclista Altafulla obre aquest diumenge el període d’inscripcions per participar en la sortida anual de l’entitat. Una excursió de caràcter social que pretén donar cabuda a tots els grups que conformen l’entitat.

Enguany viatjaran a Igualada. El proper 5 de juny, el grup de carretera recorrerà Igualada, Guardiola, i Montserrat, per tornar de nou a Igualada (86 km). El grup de BTT realitzarà una ruta de 38 km de 640 metres de desnivell que passarà per Igualada, Castell de Rubió, i Igualada de nou. I el grup de senderisme resseguirà un recorregut de 13 km de 340 metres de desnivell que farà parada a Igualada i Els Esgavellats, per posar el punt i final de nou a Igualada.

La sortida també inclourà per a tots els grups una visita cultural guiada pel centre de la ciutat i pel Museu de la Pell, i un dinar de germanor a l’Hotel Amèrica.

Les persones interessades en participar-hi poden inscriure’s aquest diumenge de 6 a 8 de la tarda al local social del Centre d’Entitats. També tindran l’oportunitat d’apuntar-s’hi els dies 22 i 29 de maig. El preu de la sortida és de 30 euros.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla