Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
13 de maig del 2016
El Nàstic té moltes opcions de seguir avançant en el camí de l’ascens directe aquest diumenge al Nou Estadi contra el Leganés
La victòria el deixaria a només un punt del liderat a falta de quatre jornades per tancar la competició
El Nàstic es juga diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi bona part de les seves opcions d’aconseguir l’ascens directe a Primera Divisió. El visita, però, el líder, el Leganés, que està 4 punts per damunt.

En aquest context, la victòria dels de Vicente Moreno ajustaria la classificació a falta de quatre jornades per la competició. Per contra, una derrota grana deixaria els madrilenys a 7 punts de distància, i el Nàstic tindria pràcticament impossible aspirar a la primera posició, i s’ho hauria de jugar tot a només una plaça d’ascens directe.

Després de dues victòries consecutives, l’equip afronta el partit d’aquest cap de setmana amb especial confiança. La plantilla, però, compta amb una baixa important, la del lateral esquerra Mossa, qui està sancionat i no té un substitut natural. Giner, Suzuki o Molina podrien jugar al seu lloc, però l’equip perdria presència ofensiva.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla