Esports
18 de maig del 2016
Obertes les inscripcions del Campus Altafulla Estiu 2016
Per tercera vegada consecutiva, el CB Altafulla, el CFS Altafulla i el CE Altafulla tornen a anar de la mà en l’organització
El Club Bàsquet Altafulla, el Club Futbol Sala Altafulla i el Centre d'Esports Altafulla tornen a sumar esforços per posar en marxa de nou aquest estiu, amb la col•laboració de l’Ajuntament, el Planeta Màgic i Altafulla Ràdio, el Campus Altafulla Estiu 2016. És la tercera vegada que l’organitzen de forma conjunta, l’aposta que consideren més encertada per un municipi de les característiques d’Altafulla.

La voluntat és optimitzar recursos, i reduir l’oferta per una demanda que és limitada. A més, donen als infants la possibilitat de conèixer l’ampli ventall d’esports que es practiquen a la vila.

Enguany el campus donarà el tret de sortida el 27 de juny i s’allargarà fins el 12 d’agost. Es redueix una setmana respecte l’any passat. Set setmanes d’esport i diversió, en què els infants, a banda de practicar el bàsquet, el futbol sala, i el futbol, també podran gaudir d’activitats a la piscina, excursions, jocs, tallers, psicomotricitat, i gimcanes, entre moltes d’altres.

El campus tindrà lloc de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, amb servei opcional d’acollida de 8 a 9 del matí, i amb servei també opcional de dinar de 2 a 3.

Els preus varien en funció de l’opció escollida, i hi ha descomptes per als socis, els germans, i per la continuïtat en la participació al campus. Les inscripcions ja són obertes. Les persones interessades poden rebre més informació a través dels correus electrònics cbaltafulla@gmail.com, cfs.altafulla@hotmail.com, o cealtafulla@gmail.com.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla