Esports
Foto: Kàrting Altafulla
18 de maig del 2016
Tuset, Estrada, i Alonso, guanyadors de la tercera cursa del IV Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
En la final B, Marc Rovira ha aconseguit la primera posició, seguit en el podi de Félix Villazán i d’Ignacio Vidal
Aquest cap de setmana sí. El temps va permetre aquest diumenge disputar amb normalitat la tercera cursa del IV Campionat Amateur 2016 del Kàrting Altafulla. La prova es va haver de suspendre el passat dia 8 a causa de la pluja, i diumenge es va reprendre en el punt on es va haver d’aturar.
Concretament, en la volta 10. La posició dels pilots a la graella de sortida va ser la mateixa que tenien en el moment de bandera vermella, i es van disputar les 22 voltes pendents de la final B. Marc Rovira va aconseguir la primera posició, seguit en el podi de Félix Villazán i d’Ignacio Vidal, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a la final A, que ni tan sols s’havia pogut iniciar en la primera ocasió a causa del mal temps, va ser molt igualada, i finalment el podi se’l van repartir Albert Tuset, en primera posició; Jordi Estrada, en segona; i Lluís Alonso, en tercera.

Ignacio Vidal, de la final B, va ser advertit per no respectar la bandera blava; i Albert Tuset, de la final A, per una acció considera antiesportiva. En cas d’acumular tres advertències al llarg de les diferents proves, els pilots són penalitzats amb 5” en el temps final de la cursa.

La propera cita d’aquest campionat amateur tindrà lloc el proper 9 de juliol a la nit. El traçat estàndard, i la cursa programada a 25 voltes. Abans, però, les instal·lacions altafullenques acolliran el diumenge 19 de juny la resistència per equips.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla