Esports
Foto: Tarragona 2017
20 de maig del 2016
Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 presenten la seva mascota Tarracus
L’acte de presentació ha tingut lloc al Teatre Tarragona, i ha estat presidit pel Rei Felip VI, president d’honor de Tarragona 2017
Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ja han presentat públicament la seva mascota. Es diu Tarracus, i ha estat ideada per Aleix Girona, alumne de 13 anys del col·legi Gabriel Ferrater de La Selva del Camp. El dibuix guanyador ha passat per les mans de l’il·lustrador francès Jean Jullien, un artista compromès amb els valors de la pau i conegut mundialment per ser el creador del símbol de la pau, convertit en Torre Eiffel, amb motiu dels atemptats de París al novembre de 2015.

Tarracus du un casc fet d’aigua del Mediterrani, un mocador casteller, símbol del territori tarragoní, i una bandera de Tarragona dibuixada al plomall del casc.

L’acte de presentació ha tingut lloc al Teatre Tarragona, i ha estat presidit pel Rei Felip VI, president d’honor de Tarragona 2017.
També hi han pres part el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; el president del Comitè Olímpic Internacional, Amar Addadi; i l’alcalde i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros. També hi han assistit escolars d’arreu del territori.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla