Esports
Foto: Federació Catalana de Voleibol
08 de juny del 2016
Roda de Berà acollirà la segona prova del circuit Svatour de vòlei platja
Les competicions se celebraran dissabte i diumenge a la platja Costa Daurada, de 10h a 19:30h, hora en què es disputaran les finals
Roda de Berà ha estat un dels municipis escollits per celebrar una de les proves de la sisena edició de l’Svatour, el circuit de referència de vòlei platja a Catalunya.

El proper cap de setmana, jugadors de vòlei platja amateurs i professionals, de les categories femení, masculí, mixt i 4x4 open, es donaran cita a la platja Costa Daurada per participar en la segona prova del circuit.

Svatour 2016 contempla la celebració d’un total de vuit proves. La primera d’elles, a Malgrat de Mar, va esdevenir tot un èxit, amb una participació de 350 esportistes. Les següents proves es duran a terme als municipis de Mataró, Castelló d’Empúries, Sant Vicenç de Montalt, Castelldefels, Vilanova i la Geltrú i Lloret de Mar, aquesta última a finals del mes d’agost.
Les competicions se celebraran dissabte i diumenge, de 10 del matí fins dos quarts de 8 del vespre, hora en què tindran lloc les respectives finals de cada categoria.

L’organització preveu que més de 2.500 esportistes participaran al campionat durant tota la temporada.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla