Esports
Foto: angelbatlle.blogspot.com
28 de juliol del 2016
El pilot torrenc Marc Piquer aspira al podi al Mundial de la Joventut de Trial
Ha estat seleccionat per la Federació Espanyola de Ciclisme, i el campionat tindrà lloc a Alemanya entre el 5 i el 7 d’agost
El Baix Gaià finalment estarà representat als Jocs Mundials de la Joventut de Bike Trial. La Federació Espanyola de Ciclisme ja ha fet la selecció dels deu pilots que portarà a l’esdeveniment, que tindrà lloc a Alemanya del 5 al 7 d’agost, i a la llista es troba el torrenc Marc Piquer.

Piquer és pilot del Club BikeTrial Costa Daurada de Torredembarra, i és una de les promeses més clares d’aquesta disciplina esportiva. Des de l’entitat fa dies que esperaven la confirmació oficial de la notícia. El president, Àngel Batlle, ha explicat que, si bé no ha estat una sorpresa, “cada any és més complicat, i és un orgull portar un pilot al Mundial”.

Els objectius de Marc Piquer són ambiciosos per aquesta prova, on mira cap al podi. Té opcions reals per aconseguir-ho, i Batlle ha afegit que “si controla bé la pressió i no comet errades fora de l’habitual”, és un seriós candidat a pujar al calaix. El president ha matisat que “tots els que van a un Mundial són molts forts”, i que “els darrers entrenaments de Piquer han anat molt bé”. Per Àngel Batlle, “quedar entre els cinc primers estaria molt bé”, però encara es pot mirar més amunt.

Serà la seva primera participació a un Mundial de Trial UCI, però no la seva primera prova internacional. De fet, l’any passat ja va aconseguir pujar al podi mundial a la modalitat de Bike Trial, on va quedar tercer classificat.

Marc Piquer serà l’únic representant de la comarca a la competició, i només els deu millors pilots de l’Estat han estat seleccionats per la federació.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat