05 de setembre del 2016
Un CE Altafulla en rodatge cau de manera clara contra la Pobla B per 1-4
Les baixes han condicionat els homes de Luis Rosado davant un rival molt resolutiu al primer enfrontament de lliga
El CE Altafulla ha estrenat la nova temporada amb derrota a casa. Els homes de Luis Rosado han caigut de manera clara per 1-4 contra La Pobla de Mafumet B, un dels rivals a priori més forts del grup 3 de la Tercera Catalana.

Els groc-i-negres han arribat en quadre al primer partit de lliga, amb baixes sensibles com les de Raul Correa, Robert Cuñat, George Gilbert o Ivan Montes. Malgrat les dificultats han plantat cara, però l’efectivitat visitant ha marcat la diferència des de la primera meitat. Gràcies a una errada defensiva i a una ràpida acció de contracop, un doblet de Gilisbars ha col·locat els visitants amb un 0-2 a favor abans de la mitja hora de joc.

Ja a la represa, la Pobla ha mantingut el domini i ha esperat les ocasions que sentenciessin el partit. Als sis minuts, una errada de l’Altafulla a l’hora de defensar una acció a pilota aturada l’ha aprofitat Bellido per fer el 0-3, i a la recta final Palomares ha fet el quart i definitiu.

Els groc-i-negres han gaudit de diverses oportunitats per escurçar diferències al marcador, però no ha estat fins al minut 78 quan un cop de cap d’Ivan Descarrega ha vist porteria, si bé no ha estat suficient. A més, la superioritat visitant al joc també ha estat numèrica, degut a l’expulsió d’Albert Roca per protestar a l’àrbitre passat l’equador de la segona meitat.

L’Altafulla ha evidenciat la manca de rodatge i ha pagat els contratemps de la pretemporada al primer partit oficial davant un rival molt resolutiu que s’endú els primers tres punts del Joan Pijuan. L’entrenador altafullenc, Luis Rosado, s’ha mostrat descontent amb el debut del seu equip i ha reconegut que les sensacions no són positives.

Rosado ha lamentat les múltiples baixes, moltes de les quals són per problemes amb la tramitació de les fitxes federatives. “Amb el club estic encantat, és una raó personal”, ha matisat, i ha afegit que “vull que els meus jugadors estiguin a punt per competir”.

Els groc-i-negres tindran l’oportunitat de refer-se la setmana vinent en la seva visita a un dels estadis més complexes de la categoria, el del Llorenç del Penedès, que va acabar la temporada passada en tercera posició i va fregar l’ascens. Un Llorenç que també ha perdut el seu primer partit de lliga, en aquest cas a Torreforta per 3-1. Rosado espera haver reconduït la situació abans de la segona jornada.

L’enfrontament tindrà lloc aquest dissabte, 10 de setembre, a les 17h.