Esports
13 d'octubre del 2016
Javier Villamayor celebra que Altafulla està “sobradament preparada” per l’estiu del 2017
El coordinador general dels Jocs ha reconegut la tasca de l’alcalde i diputat, Fèlix Alonso, a l’hora d’impulsar i promoure la declaració institucional al Congrés
“L’únic escenari per nosaltres, avui per avui, és que els Jocs Mediterranis comencin el 30 de juny i acabin el 10 de juliol, per suposat, de l’any 2017”. El coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha insistit als micròfons d’Altafulla Ràdio que “el 2018 no és un escenari ni que haguem contemplat ni que estem considerant”.

Tot i reconèixer que “la conjuntura política no ha ajudat” com tampoc ho ha fet “l’escenari d’incertesa” ni “la pressió mediàtica”, ha remarcat que “els compromisos són per ser complerts i per fer-los honor”. Ha explicat que des de Tarragona, “hem identificat les necessitats del territori i les hem traslladat al govern d’Espanya”, i s’ha mostrat convençut que “el govern respondrà”. Ha insistit que els Jocs són “d’una importància cabdal pel nostre territori”, i que es tracta d’un “projecte racional i sostenible”.

Villamayor entén la declaració institucional del passat 4 d’octubre al Congrés dels Diputats com “una notícia molt positiva pels Jocs”. Un pas endavant en què ha volgut reconèixer la tasca de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, que “va ser un dels sis diputats de la demarcació que va ajudar a liderar i promoure aquesta declaració unànime”.

El coordinador general ha celebrat que Altafulla està “sobradament preparada” per acollir la prova de triatló l’estiu del 2017. Ha afegit que “ha realitzat diferents proves test amb un nivell molt elevat de qualitat, i ha comptat sempre amb el suport social i institucional”. Villamayor s’ha mostrat molt tranquil.

Al llarg de l’última setmana, els responsables de la prova de triatló i l’organització dels Jocs s’han reunit en diverses ocasions per posar sobre la taula aspectes logístics, d’estat de les instal·lacions, de senyalització, i de voluntariat, entre d’altres.
Javier Villamayor, coordinador general dels Jocs
Javier Villamayor, coordinador general dels Jocs
Javier Villamayor, coordinador general dels Jocs
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades