Esports
20 d'octubre del 2016
Òscar Cadiach ajorna l’ascens al Broad Peak fins la primavera del 2017
L’alpinista tarragoní espera que sigui l’ascensió definitiva i la que completi els seus catorze vuitmil
Òscar Cadiach posposa l’ascens al Broad Peak fins la primavera de l’any vinent. Després d’haver ajornat ‘in extremis’ l’expedició a principis d’aquest mes d’octubre, l’alpinista tarragoní comença a preparar la que espera que sigui l’ascensió definitiva, i la que completarà els seus catorze vuitmil.

Per arribar en forma, té la intenció de fer un cim a la zona de l’Atlas, al Marroc, en els propers mesos, i més endavant, coronar de nou el Mont Ararat, la muntanya més alta de Turquia.

Per l’expedició de la propera primavera, Cadiach carregarà de nou a la motxilla els emblemes de la ciutat de Tarragona, la bandera del Nàstic, la de la ciutat, i la dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

També té previst renovar l’any vinent el compromís amb el Conselh Generau d’Aran, que ja va anunciar que patrocinarà l’expedició. També hi col•laborarà la Vall de Boí i el Balneari de Caldes.

L’alpinista tarragoní segueix amb la seva campanya de crowdfunding a la plataforma Lanzanos.com per recaptar fons per l’expedició. Aquelles persones que facin aportacions rebran recompenses que van des de postals i una motxilla de gamma alta signada per l’alpinista, fins a sortides amb Cadiach com a guia.
Òscar Cadiach, alpinista tarragoní
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla