Esports
Foto: Còrner groc-i-negre
21 d'octubre del 2016
El CE Altafulla vol deixar enrere la mala imatge que va oferir contra el Sant Salvador, i sumar els 3 punts al camp del Morell
El partit es disputarà el dissabte a les 16h
El primer equip del CE Altafulla intentarà refer-se aquest cap de setmana al camp del Morell. No ho tindrà fàcil, però, davant d’un dels rivals més complicats de la categoria. Així mateix ho reconeix l’entrenador groc-i-negre, Luis Rosado, que ha parlat de la “dificultat” d’aquest camp. Tot i això, espera endur-se els 3 punts a casa. El tècnic ha demanat “disculpes per la imatge tan dolenta que vam donar la setmana passada”. Rosado té a la seva disposició tota la plantilla, a excepció de dues baixes. El partit es disputarà el dissabte a les 4 de la tarda.

El dissabte també juga el Prebenjamí, a les 10 del matí al camp del Calafell B; l’Aleví Groc, a dos quarts de 2 del migdia al camp del Nàstic H; i el Juvenil, que visita el Pla de Santa Maria a les 6 de la tarda.

El diumenge s’enfronten a casa el Benjamí Groc, a dos quarts d’11 del matí contra el Sant Salvador; l’Infantil Groc, a les 12 del migdia contra el Creixell; i el Femení, a les 5 de la tarda contra el Mas Pellicer.

Els Veterans juguen a domicili, a les 10 del matí contra el Reddis; el Benjamí Negre, també a les 10 al camp de l’Arboç C; l’Aleví Negre, a dos quarts de 12 contra l’Arboç C; i l’Infantil Negre, a dos quarts de 2 del migdia contra el Sant Pere i Sant Pau C.

Aquesta jornada, els Minis jugaran un partit amistós, el dissabte a dos quarts d’11 del matí a La Riera.
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla