Esports
Foto: CFS Altafulla
24 d'octubre del 2016
L’equip Femení del CFS Altafulla suma una nova victòria per 1 a 3 a la pista del Futbolpax Tarragona
Les noies tenen el proper dissabte una prova de foc a la pista del Cervera-Segarra, actual líder de la categoria
Nova victòria de l’equip Femení del CFS Altafulla a la pista del Futbolpax Tarragona per 1 a 3. Un rival que compta amb molta experiència i que sabia molt bé al que jugava, i al qual les d’Altafulla han sabut plantar-li cara. El tècnic, Arturo Tamurejo, n’ha fet un balanç molt positiu, sobretot tenint en compte que “la plantilla es troba encara en fase d’aprenentatge i de cohesió del grup”. Ha definit l’enfrontament de “molt tàctic, amb fases per tots dos conjunts, i en què hem tingut la fortuna d’estar més encertades”.

Les altafullenques han vestit de rosa aquest cap de setmana. Una iniciativa de la nova incorporació d’aquesta temporada, Cristina Magriñà, qui –segons paraules de Tamurejo- s’encarrega de “l’atenció i el benestar de les jugadores”. La tria d’aquesta equipació ha estat en commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama.

Les noies tenen el proper dissabte una prova de foc a la pista del Cervera-Segarra. Segons paraules del tècnic, “un partit dur contra l’actual líder”, però que afronten de nou amb molt d’optimisme. Ha explicat que “les noies l’esperen amb la mateixa il·lusió que el primer dia, i amb la consciència que estem fent bé les coses”. La plantilla és conscient dels aspectes que s’han de millorar i d’aquelles virtuts que han d’exprimir al màxim.

Un altre resultat del cap de setmana ha estat la derrota per 7 a 8 de l’equip Aleví en el derbi contra el Torredembarra.
Arturo Tamurejo, entrenador del CFS Altafulla
Arturo Tamurejo, entrenador del CFS Altafulla
Arturo Tamurejo, entrenador del CFS Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla