Esports
Foto: Tarragona 2017
25 d'octubre del 2016
Tarragona 2017 preveu ingressar 1,5 MEUR amb la venda de 200.000 entrades dels Jocs Mediterranis
Els preus oscil·laran entre els 5 i els 25 euros per a les competicions, i entre els 20 i els 60 euros pel que fa a les cerimònies
Les entrades dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 es posaran a la venda entre els mesos de gener i febrer de l’any vinent. Els preus oscil·laran entre els 5 i els 25 euros per a les competicions, i entre els 20 i els 60 euros pel que fa a les cerimònies d’obertura i clausura. L’organització en preveu vendre prop de 200.000, i ingressar al voltant d’1,5 milions d’euros.
Així ho ha avançat el tinent d’alcalde i coordinador general del Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, durant el ple de l’Ajuntament de Tarragona, celebrat aquest dilluns.

A hores d’ara, ja està en fase de proves un sistema de venda online, i, segons Villamayor, diversos operadors estan interessats en gestionar la venda de localitats. La comercialització s’adjudicarà per concurs públic abans de finals d’any.

El coordinador de Tarragona 2017 ha assegurat que el calendari va a bon ritme. Els Jocs es troben en un punt de no retorn, que es veurà afavorit ara pel desbloqueig polític a Madrid.
L’organització està convençuda que els 9 milions d’euros pendents arribaran.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla