Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
28 d'octubre del 2016
El Nàstic buscarà una victòria d’urgència contra el Mallorca
El partit es disputarà aquest diumenge a les 18h al Nou Estadi
El Nàstic disputa aquest diumenge la dotzena jornada de lliga contra el Mallorca amb les mateixes intencions que des de l’inici de lliga, aconseguir la primera victòria de la temporada. Això sí, ara amb molta més urgència i necessitat.

Albert Lopo ha parlat en la prèvia del partit i ha assegurat que per la situació de l’equip, l’enfrontament contra el Mallorca és una final si no es volen complicar encara més la vida.

El tècnic, Vicente Moreno, encara té els dubtes de Madinda, Alex López, José Carlos, Jean Luc, Bouzón, Maloku i Emana, a banda de Reina amb la ja coneguda lesió.

El partit es disputarà a partir de les 6 de la tarda al Nou Estadi, i serà retransmès en directe per Altafulla Ràdio. Aquesta jornada el guanyador de les dues entrades per viure l’enfrontament en directe ha estat el veí Gregori Barceló.

Més enllà de l’actualitat esportiva, el club ha saldat els comptes amb verd a la Junta d’Accionistes d’aquest dijous. L’objectiu aquest any és tancar el curs rebaixant el deute a 3 milions d’euros.
Albert Lopo, jugador del Nàstic
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla