Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
31 d'octubre del 2016
Els Atletes d’Altafulla celebren aquest dimarts la segona Cursa de l’1 de Novembre
Les places ja estan exhaurides. L’organització limita la participació als 250 corredors
Altafulla serà l’escenari aquest dimarts 1 de novembre de la segona edició de la Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla. Una prova de 10km que comença al Castell i acaba a l’Ermita de Sant Antoni, amb un recorregut que passa per indrets emblemàtics del municipi com ara la desembocadura del riu Gaià, el Castell de Tamarit o la platja. La sortida tindrà lloc a les 10 del matí.

A falta d’unes hores per a la seva celebració, els dorsals ja estan exhaurits. L’organització limita la participació a les 250 persones amb la voluntat de no massificar el recorregut, i que els participants puguin gaudir d’uns paratges que esdevenen un dels principals atractius de la prova. El president de l’entitat, Ferran Mallafré, però, ha explicat que han reservat 15 places d’última hora. Els primers que arribin aquest dimarts al matí, seran els afortunats.

Els corredors inscrits poden recollir els seus dorsals aquest dilluns a la botiga Bikila de Tarragona, o el mateix dia de la cursa, entre les 8 i dos quarts de 10 del matí, al punt de sortida.

Ara fa una setmana, una trentena de persones van realitzar un reconeixement del circuit per on transcorrerà la prova; i aquest cap de setmana han fet neteja. La voluntat és repetir el mateix format de l’any passat, que va esdevenir tot un èxit. Daniel Alonso va ser el guanyador en categoria masculina amb un temps de 36 minuts i 53 segons; i Sandra Alonso, en categoria femenina, amb una marca de 45 minuts i 16 segons.
Ferran Mallafré, president dels Atletes d'Altafulla
Ferran Mallafré, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla