Esports
31 d'octubre del 2016
El CE Altafulla guanya per 2 a 0 contra el Constantí, i escala fins la vuitena posició a la classificació
Tommy Anguita ha estat l’autor dels dos gols que permeten redreçar el camí dels homes de Luis Rosado
El CE Altafulla s’ha imposat al Constantí per 2 a 0 aquest dissabte al Joan Pijuan. Tommy Anguita ha estat l’autor dels dos gols que permeten redreçar el camí dels homes de Luis Rosado. La mala imatge que el tècnic lamentava a principis de temporada està quedant cada vegada més esvaïda. De fet, els groc-i-negres rebien els tarragonins aquest cap de setmana després d’acumular quatre jornades sense perdre. Una situació que ha permès veure al terreny de joc una plantilla reforçada amb la mirada posada en els 3 punts. L’Altafulla obria el marcador al minut 35, i al 71 sentenciava el partit davant d’un rival que se situava dos llocs per sota a la classificació.

El tècnic, Luis Rosado, ha parlat de “partit igualat que hem guanyat pel talent dels nostres jugadors”. L’entrenador groc-i-negre, tot i reconèixer que “encara no hem arribat ni al punt ni al joc que m’agradaria”, ha destacat que “estem millorant setmana a setmana, i estem agafant solidesa i donant una imatge bastant més seriosa que en les primeres jornades”.

Luis Rosado considera que “encara hem de millorar certs aspectes tàctics, i tenir les consignes més clares a nivell ofensiu”.

La plantilla afronta un “bonic repte” aquesta setmana contra l’actual líder del grup 3 de la Tercera Catalana, el Torreforta. Rosado ha explicat que “no tenim res a perdre, i anirem a intentar sumar 3 punts més”.

La victòria d’aquest dissabte els fa escalar posicions a la taula. Ara són vuitens, empatats a 14 punts amb el Morell i el Tancat, setè i sisè classificats, respectivament.
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla