Esports
31 d'octubre del 2016
El CFS Altafulla s’imposa per 10 a 6 al Cervera-Segarra, i ocupa els primers llocs de la Divisió d’Honor Catalana
A falta encara de disputar el partit ajornat contra el Ripollet, comparteixen el lideratge de la categoria amb l’Escola Pia Nostra Senyora, les Corts Ubae, el Cervera-Segarra, i el Sabadell
L’equip Femení del CFS Altafulla sembla no tenir aturador. El conjunt dirigit per Arturo Tamurejo tenia una prova de foc aquest cap de setmana contra un dels favorits de la categoria, el Cervera-Segarra. De fet, les lleidatanes arribaven a Altafulla al capdavant de la classificació. Un privilegi, però, que han perdut aquest dissabte després de caure per 10 a 6 contra les altafullenques.

La victòria al Poliesportiu Municipal les manté entre els primers llocs de la taula, a falta encara de disputar el partit ajornat contra el Ripollet de la primera jornada de competició. Comparteixen el lideratge, amb 9 punts, amb l’Escola Pia Nostra Senyora, les Corts Ubae, el Cervera-Segarra, i el Sabadell. I és precisament amb l’Escola Pia Nostra Senyora amb qui es veuran les cares el proper cap de setmana, de nou com a locals.

L’Infantil Masculí de l’entitat ha perdut per 2 a 4 contra el Laguna; i l’Aleví Masculí també ha caigut, per 6 a 4, a la pista de l’Alforja.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla