Esports
Foto: Jèssica Colomina
10 de novembre del 2016
El CE Altafulla buscarà la victòria davant del cuer, el Cunit, després de plantar-li cara la passada jornada al gran Torreforta
El partit es disputarà el diumenge a les 17h a domicili
El primer equip del CE Altafulla torna a jugar a domicili. Tot i plantar-li cara al líder la passada jornada, els groc-i-negres van tornar amb derrota al Joan Pijuan. Un resultat del qual volen refer-se aquest cap de setmana, de nou lluny de casa. El partit es disputarà el diumenge a les 5 de la tarda.

En aquesta ocasió, els altafullencs visiten el camp del Cunit. A priori, un rival més assequible que se situa cuer a la classificació i que encara no ha sumat cap punt aquesta temporada.

Tot i això, tant el tècnic com la plantilla són conscients que en aquesta categoria cal tenir els peus a terra i sortir al camp a guanyar perquè qualsevol equip pot posar-te complicacions.

Més enllà de quin sigui el resultat d’aquest cap de setmana, el més important pels altafullencs, ara per ara, són les bones sensacions i la dinàmica positiva que estan oferint en les darreres setmanes. Sobretot, després d’un inici de lliga amb un joc molt lluny de l’esperat. Ara són desens amb 14 punts.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla