Esports
Foto: Facebook
15 de novembre del 2016
Llorenç Gómez aconsegueix el triplet al VII Campionat de Tobago de Futbol Platja
El torrenc s’ha endut el títol amb el Chargers Baselland, i ha estat reconegut amb els trofeus de Màxim Golejador i de Millor Jugador
La tornada a la sorra del torrenc Llorenç Gómez ha estat immillorable. Després d’un estiu complicat amb una lesió al genoll que el va obligar a estar lluny dels terrenys de joc durant uns mesos, el jugador internacional ha tornat a trepitjar la platja amb força. Aquesta temporada Gómez només havia pogut disputar el classificatori del Mundial amb la Selecció Espanyola, i tenia fam de competició.

Afortunadament, el Chargers Baselland li ha tornat a obrir les seves portes, en aquesta ocasió per vestir la seva samarreta en el VII Campionat de Tobago. El torrenc reconeix sentir-se “com a casa” amb el conjunt suís, i es mostra “molt agraït” que hagin confiat en ell des del primer dia. De fet, no és la primera vegada que Gómez forma part de les files del Chargers en aquesta competició. Ara fa dos anys ja hi va participar i es va endur el títol. Enguany ha fet un pas endavant. Llorenç Gómez no només ha alçat la copa de l’edició d’aquest 2016, sinó que també ha estat reconegut amb els trofeus de Màxim Golejador i de Millor Jugador. El torrenc ha donat les gràcies a la plantilla “per haver-me fet partícip i per fer possible aquests guardons”. A més, en aquesta ocasió, a Gómez l’acompanyava el també torrenc Eliott Mounout. Era la primera vegada que competien junts a nivell internacional, i l’experiència ha estat més que positiva. L’equip també el conformaven cinc jugadors brasilers, tres alemanys, i un portuguès.

Gómez ha destacat “unes sensacions molt positives i un ambient molt agradable, en què tothom ha remat en la mateixa direcció”. També ha remarcat “l’afinitat fora del camp que després s’ha vist reflectida a la sorra”.

Aquest dilluns, tots els clubs han tancat la competició amb una celebració de fi de festa i tornen cap a casa. Llorenç Gómez, però, romandrà a Trinitat i Tobago fins el 22 de novembre per entrenar amb l’equip nacional. “Com sempre –sentencia- aprofitarà l’oportunitat al màxim”.
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla