Albert Martín
28 de novembre del 2016
El CE Altafulla suma la tercera victòria consecutiva i escala fins al cinquè lloc de la classificació
Dos gols de Saumell i Pol Inglés fa que el conjunt de Luis Rosado guanyi per 0 a 2 a l’Arboç i segueix la bona ratxa
El CE Altafulla ha tornat a guanyar aquest cap de setmana. Ho va fer dissabte a domicili per zero gols a dos davant L’Arboç CF en un partit on els homes de Luis Rosado s’avançaven ben aviat en el marcador. Ho feien per obra de José Saumell quan en el minut 17 de la primera part introduïa la pilota al fons de la xarxa. No va ser fins a les acaballes del partit quan l’Altafulla sentenciava l’enfrontament. Aquest cop, jugada del golejador groc-i-negre Pol Inglés que engaltava la pilota encertadament per fer pujar el segon i definitiu gol a l’electrònic. Era en el minut 81 de la segona part, on els jugadors del Penedès quedaven ja rendits fins a la finalització del partit.

Amb aquesta, ja són tres les victòries de forma consecutiva que suma l’Altafulla i que fan valer els 23 punts que el situa cinquè en el grup 3 de la 3a Catalana, a només quatre punts del Montblanc, tercer classificat amb 27 punts. Tant és la bona ratxa del conjunt altafullenc que dels darrers 15 punts possibles n’ha sumat 12, amb quatre victòries i una derrota. Els números són ben clars. De tretze jornades disputades, l’Altafulla ha guanyat set partits, n’ha empatat dos, i n’ha perdut quatre. Bons registres, ara mateix, els que suma en els últims 30 dies l’equip de Luis Rosado i Jordi Araus.

Pel que fa a aquesta jornada, fins a quatre partits del grup s’han hagut de suspendre pel temporal de pluja que va caure aquest diumenge. Corresponen als partits de Sant Jaume dels Domenys – Torreforta; Llorenç – Pla de Santa Maria; Valls Atlètic – Tancat, i Cunit – Santa Coloma de Queralt.

La jornada 14 no es disputarà fins passat el Pont de la Puríssima per descans a la competició. Per tant, no serà fins el dissabte 10 de desembre que l’Altafulla rebrà a casa el Sant Jaume dels Domenys. Partit complicat davant un rival que se situa, amb un partit menys, per sota dels altafullencs amb 20 punts. El Sant Jaume és setè classificat, i un dels equips que té la proposta de joc més atractiva de la categoria. El partit es disputarà a l’estadi municipal Joan Pijuan d’Altafulla a les 17h i serà transmès en directe per Altafulla Ràdio.