Esports
02 de desembre del 2016
Obertes les inscripcions per a la VI Marxa dels Castells del Baix Gaià
El topall de participants es fixa en els 500 en una prova que es desenvoluparà el proper 29 de gener
L’Ajuntament d’Altafulla ja ha obert el període d’inscripcions per participar en la sisena edició de la Marxa dels Castells del Baix Gaià. Enguany la cita tindrà lloc el proper 29 de gener de 2017 a partir de dos quarts de 9 del matí des d’Altafulla, i recorrerà el Castellot, Ardenya, El Catllar, Sant Simplici, i Tamarit, per tornar de nou a Altafulla.

El regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sánchez, ha avançat que “tan bon punt es van obrir van començar a inscriure’s les primeres persones”. Espera que les places s’omplin “ben aviat”.

Els preus són de 22 euros fins el 6 de gener; i de 25 euros, del 7 de gener fins el 26, dia en què a les 22h es tancaran les inscripcions fins que s’arribi als 500 participants. Les persones interessades en inscriure’s poden fer-ho a través dels portals webs www.altafulla.cat ; www.athleticevents.net , o de forma presencial, a la Gelateria La Perla d’Altafulla i a Bikila a Tarragona.

La marxa té una durada estimada de 7hores i mitja, i un recorregut d’uns 22 quilòmetres. La bossa de cada participant inclou una samarreta tècnica i avituallaments. L’activitat culminarà amb una botifarrada i calçotada popular en arribar a la meta, al parc del Comunidor.

L’organització compta amb la col·laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2017, i la Gelateria La Perla d’Altafulla.
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla