Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
05 de desembre del 2016
L’atleta d’Altafulla Jordi Sedó recull l’armilla que acredita haver completat el I Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona
El lliurament de premis ha tingut lloc en una gala de cloenda aquest dissabte al Pavelló Municipal d’Esports d’Alforja
El Pavelló Municipal d’Esports d’Alforja ha acollit aquest dissabte al vespre el lliurament de premis del I Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona 2016.

La gala ha premiat molts esportistes del territori en les categories Líders, Absoluts i Campions del Circuit, Equips, i Finishers. En aquesta darrera modalitat, ha estat reconegut Jordi Sedó Monells com a únic representant dels Atletes d’Altafulla. L’atleta local ha recollit l’armilla que acredita haver finalitzat el total de vuit curses que conformen el circuit.

Una vegada feta l’entrega de guardons, els assistents han gaudit d’un sopar de gala i d’una festa de final de temporada.

La intenció de la iniciativa és oferir curses de qualitat arreu de les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès, amb la voluntat de donar a conèixer el territori i les nostres muntanyes.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla