05 de desembre del 2016
El CE Altafulla cau per 2 a 4 contra el Sant Jaume dels Domenys
Els gols de Robert Cuñat i de Tommy Anguita han estat insuficients per remuntar el marcador i imposar-se als tarragonins
El primer equip del CE Altafulla no ha aconseguit mantenir la bona dinàmica de les darreres jornades aquest diumenge al Joan Pijuan. Els groc-i-negres han caigut per 2 a 4 davant del Sant Jaume dels Domenys. Un rival que, tot i situar-se per sota a la classificació, feia preveure un enfrontament complicat.

Els tarragonins han marcat el primer gol al minut 17 i s’han col·locat per davant al marcador. Una tendència que s’ha mantingut fins al final del partit, amb un Altafulla a remolc que no ha aconseguit deixar els 3 punts a casa. El primer dels altafullencs ha arribat cinc minuts més tard, obra de Robert Cuñat, però els visitants han desequilibrat ben aviat de nou el marcador amb l’1 a 2. Un resultat amb què s’ha arribat al descans.

Ja a la represa, Tommy Anguita ha aconseguit el gol d’un nou empat que també ha durat ben poc amb una nova diana del Sant Jaume que ha deixat el 2 a 3 al marcador. A les acaballes, els visitants han sentenciat el partit amb el quart i definitiu.

El partit d’aquest diumenge havia de disputar-se pel Pont de la Puríssima ja que la Territorial descansava aquesta jornada. Ambdós conjunts, però, van acordar avançar-lo.

La derrota fa baixar l’Altafulla un lloc a la classificació, ara sisè amb 23 punts. Queden pendents, però, molts resultats que la propera setmana acabaran de decidir la seva posició a la taula del grup 3 de la Tercera Catalana.