Esports
Foto: Dansclas
07 de desembre del 2016
Un grup d’alumnes de l’escola Dansclas d’Altafulla s’imposa a l’Open Show Dance Junior
En la passada edició van aconseguir el títol nacional amb un espectacle inspirat en Mario Bros, i ara amb el show ‘El Molino’ de la pel·lícula ‘Cabaret’
L’escola de ball Dansclas d’Altafulla ha tornat a esdevenir la gran triomfadora de l’Open Show Dance Junior. La setena edició del certamen, emmarcada dins del XVIII Spanish Open 2016, s’ha celebrat aquest dilluns a Salou.

Els alumnes que ja es van imposar en la passada edició amb una coreografia grupal inspirada en el mític personatge de Nintendo, Mario Bros, ho han tornat a aconseguir, ara amb l’espectacle ‘El Molino’, de la famosa pel·lícula ‘Cabaret’. Molts dels ballarins repeteixen, i d’altres s’incorporen i amplien la plantilla. El responsable del centre, Kim Solé, s’ha mostrat molt satisfet de l’actuació, i ha fet una valoració molt positiva del resultat.

Públic i jurat ha quedat bocabadat davant d’una posada en escena de gran nivell, que competia amb altres vuit coreografies de grups d’escoles i clubs de ball esportiu d’arreu del territori català i espanyol. La proposta és una barreja d’estils, des de llatins a urbans, amb diverses acrobàcies que demostren la qualitat i la polivalència dels diferents components.

Ara toca continuar preparant el show del proper mes de febrer que enguany se celebrarà al Centre Cultural Municipal de Valls.

Paral·lelament, els alumnes tenen altres compromisos com és la seva participació al programa televisiu ‘Got Talent’ de Telecinco. Ja van passar una primera ronda a Barcelona, i han pres part a una nova convocatòria a Madrid. Kim Solé espera anar superant els propers càstings amb aquest mateix espectacle d’ ‘El Molino’ amb què s’han imposat aquest dilluns a Salou.

Per a la seva segona edició, el programa busca artistes de totes les disciplines, com ara cantants, ballarins, mags, humoristes, i acròbates, entre d’altres que atreguin l’atenció del públic i del jurat.
Kim Solé, responsable de l'escola Dansclas
Kim Solé, responsable de l'escola Dansclas
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla