Esports
Foto: Ajuntament de Torredembarra
07 de desembre del 2016
Maria José Carabante, reconeguda amb el guardó de ‘Millor Veterà’ a la Nit de l’Esport de Torredembarra
L’atleta Aaron Solà ha estat proclamat ‘Millor Esportista’ del municipi per la seva trajectòria durant la temporada 2015-2016
L’atleta Aaron Solà ha estat el vencedor de la recuperada Nit de l’Esport de Torredembarra. El llançador de pes i de disc del Club Atletisme Torredembarra ha estat proclamat ‘Millor Esportista’ del municipi per la seva trajectòria durant la temporada 2015-2016. També ha estat escollit ‘Millor Promesa de 13 a 17 anys’. Aaron Solà és Campió de Catalunya de pista a l’aire lliure en l’especialitat de pes i disc, i de pes en pista coberta. També és Campió d’Espanya de disc en categoria Juvenil, i Subcampió en la modalitat de pes. El jove atleta s’ha mostrat “molt content” pels reconeixements i ha titllat de “tot un orgull” haver estat escollit el millor esportista. Tot i la seva bona temporada, reconeix que no s’ho esperava perquè considera que “hi ha molta gent que ha fet molt bon paper”.

Altres guardons que s’han lliurat durant la gala han estat els de ‘Millor Promesa fins als 12 anys’, que ha estat per Marc Piquer, del Club Biketrial Costa Daurada; ‘Millor Sènior de 18 a 40 anys’, per Àngel Batlle Caballero, del Club Biketrial Costa Daurada; ‘Millor Veterà de més de 40 anys’, per l’altafullenca Maria José Carabante; ‘Millor equip’, pel Club Futbol Sala Torredembarra; ‘Millor tasca esportiva’, per l’equip tècnic del Club Esportiu Rítmica Torredembarra; i ‘Millor Entitat en organització d'esdeveniments esportius’, que ha estat atorgat ex aequo pel Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, pel Campionat d'Espanya 2015, i per l’Associació Esportiva Dojo Zanshin, per l'organització del Campionat d'Espanya Infantil de Kumite 2016.

També s’han reconegut tots aquells esportistes que, a nivell individual o en equip, han assolit el primer, segon o tercer lloc en competicions d’àmbit de la demarcació, català, estatal o internacional.

A proposta del Jurat de la Nit de l’Esport 2016, la regidoria d’Esport també ha decidit atorgar una menció especial a dos esportistes torrencs amb ‘Projecció internacional’. Es tracta de Llorenç Gómez i de Berta Castells.

La gala, organitzada per la regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra després de vuit anys sense celebrar-se, ha estat conduïda pel periodista Carles Cortés.
Aaron Solà, atleta
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla