Esports
12 de desembre del 2016
El CE Altafulla demana una “neteja integral” dels vestidors de l’Estadi Joan Pijuan
El regidor d’Esports, tot i no tenir constància de la campanya de recollida de signatures, ha assegurat que el contacte amb el club és “permanent”
La principal demanda de la campanya de recollida de signatures del CE Altafulla en referència a la millora dels vestidors de l’Estadi Municipal Joan Pijuan passa per “una neteja general i pràcticament integral”. Aquestes són declaracions del president, Francesc Julià, als micròfons d’aquesta casa, on ha destacat la necessitat d’adequar principalment les dutxes i els bancs.

El president de l’entitat groc-i-negre ha explicat que les famílies es van posar en contacte amb l’equip directiu ara fa un mes i mig per presentar-los la possibilitat de recollir signatures per afavorir aquesta millora. La recollida s’està duent a terme per diferents establiments comercials del municipi, com ara el Quiosc Lluís, la Geladeria La Perla, l’Estanc Pijuan, o el Bar de l’Estadi.

Una petició a la qual dóna suport el club amb una campanya paral·lela a través de la plataforma Change.org que, segons Francesc Julià, “està donant més ressò a la demanda”.

Preguntat per aquesta campanya de recollida de signatures, el regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sánchez, ha reconegut “no tenir-ne constància”, però ha assegurat que el contacte amb el club és “permanent” i que “el manteniment i les petites reformes dintre de les seves possibilitats és constant”. Ha afegit que “si estem parlant d’una reforma estructural, les coses es compliquen ja que es requeriria una inversió important”.

Des del club apunten que és “una situació que afecta cada vegada més gent” ja que actualment l’entitat compta amb una quinzena de seccions.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Visites a l'espai natural protegit de la desembocadura del Gaià
Cada últim diumenge de mes a les 11:00h.
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426