Esports
12 de desembre del 2016
El CE Altafulla demana una “neteja integral” dels vestidors de l’Estadi Joan Pijuan
El regidor d’Esports, tot i no tenir constància de la campanya de recollida de signatures, ha assegurat que el contacte amb el club és “permanent”
La principal demanda de la campanya de recollida de signatures del CE Altafulla en referència a la millora dels vestidors de l’Estadi Municipal Joan Pijuan passa per “una neteja general i pràcticament integral”. Aquestes són declaracions del president, Francesc Julià, als micròfons d’aquesta casa, on ha destacat la necessitat d’adequar principalment les dutxes i els bancs.

El president de l’entitat groc-i-negre ha explicat que les famílies es van posar en contacte amb l’equip directiu ara fa un mes i mig per presentar-los la possibilitat de recollir signatures per afavorir aquesta millora. La recollida s’està duent a terme per diferents establiments comercials del municipi, com ara el Quiosc Lluís, la Geladeria La Perla, l’Estanc Pijuan, o el Bar de l’Estadi.

Una petició a la qual dóna suport el club amb una campanya paral·lela a través de la plataforma Change.org que, segons Francesc Julià, “està donant més ressò a la demanda”.

Preguntat per aquesta campanya de recollida de signatures, el regidor d’Activitat Física i Esport, Jaume Sánchez, ha reconegut “no tenir-ne constància”, però ha assegurat que el contacte amb el club és “permanent” i que “el manteniment i les petites reformes dintre de les seves possibilitats és constant”. Ha afegit que “si estem parlant d’una reforma estructural, les coses es compliquen ja que es requeriria una inversió important”.

Des del club apunten que és “una situació que afecta cada vegada més gent” ja que actualment l’entitat compta amb una quinzena de seccions.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Jaume Sánchez, regidor d'Activitat Física i Esport
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades