Esports
13 de desembre del 2016
Guillermo Alonso: “Acollir la Copa del Món de Paratriatló és un premi a la nostra feina”
El director de la prova de triatló de Tarragona 2018 reconeix que “després del cop dur de l’ajornament dels Jocs, calia buscar una sortida que engresqués la població”
El director de la prova de triatló que se celebrarà a Altafulla en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Guillermo Alonso, qualifica de “premi a la nostra feina” el fet d’haver estat el municipi escollit per albergar el 2 de juliol del 2017 la Copa del Món de Paratriatló. Alonso ha reconegut que “l’ajornament dels Jocs va ser un cop molt dur per nosaltres que ho teníem tot preparat, i havíem de buscar una sortida que tornés a engrescar la població”. I així ha estat. Altafulla serà un dels nou escenaris del campionat mundial que se situarà a l’alçada de grans ciutats com Yokohama (Japó), Besançon (França), Magog i Edmonton (Canadà), Alanya (Turquia) i Sarasota (Florida). Guillermo Alonso ha destacat que “el municipi no només se situarà en el calendari europeu, sinó que dóna un pas més enllà i se situa en l’àmbit mundial”.

El més probable és que durant la jornada del 2 de juliol també es disputi a Altafulla la Copa d’Europa de Triatló en categoria Elit, després de l’èxit d’organització que va mostrar el municipi l’estiu passat. Una celebració, però, que la Federació Espanyola de Triatló confirmarà al llarg d’aquesta setmana.
Guillermo Alonso, director de la prova
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades