Esports
02 de gener del 2017
Juan Merino ja és oficialment nou entrenador del Nàstic de Tarragona
En el seu primer discurs, el tècnic grana s’ha mostrat convençut de la capacitat del conjunt per donar la volta a la situació classificatòria actual
Juan Merino ja és oficialment nou entrenador del Nàstic de Tarragona. Es tracta d’un tècnic amb experiència, tant a Primera com a Segona Divisió, i en la seva trajectòria destaquen les seves dues etapes a la banqueta del primer equip del Betis.

Després d’haver dirigit el seu primer entrenament al club, l’andalús ha estat presentat en roda de premsa davant dels mitjans. En el seu primer discurs, el ja tècnic grana s’ha mostrat convençut de la capacitat del conjunt per donar la volta a la situació classificatòria actual. El tècnic, ha volgut remarcar la seva experiència en situacions com aquesta i la seva seguretat en què l’equip, que considera que no ha rendit al seu màxim nivell fins ara, està capacitat per competir i aconseguir la permanència.

Merino també ha destacat la igualtat de La Liga 123 com un dels factors que permet tenir esperances. Finalment, ha remarcat l’aportació que poden tenir els nous fitxatges, com Barreiro o Achille Emaná, per fer més competitiu un bloc que compta, segons l’entrenador grana, amb peces suficients per a reaccionar un cop torni la competició, diumenge vinent contra el Tenerife.
Juan Merino, entrenador del Nàstic
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla