Esports
02 de gener del 2017
Més de 300 persones participen a la novena edició del 1r Bany de l’Any d’Altafulla
Els versots dels Atletes d’Altafulla i l’escalfament han precedit la remullada popular, que ha continuat amb brou i xocolata per als assistents
L’1 de gener, a la 1 del migdia, i davant del Pont de Mar. Aquest és el dia, l’hora i el lloc que s’ha acabat convertint en cita ineludible de molts altafullencs i altafullenques per donar la benvinguda a l’any que s’enceta.

Després de nou edicions, la remullada esdevé una de les activitats més destacades i característiques del calendari a la vila. De fet, així ho demostren uns números que van en ascens, i que en aquesta ocasió han permès assolir la xifra de més de 300 participants, entre banyistes i acompanyants.

Un dels membres dels Atletes d’Altafulla, entitat organitzadora de la iniciativa, Guillermo Alonso, ha explicat que fan un balanç molt positiu d’una activitat que està més que consolidada.

Com és habitual, els versots dels Atletes d’Altafulla i l’escalfament han precedit la banyada popular, que ha continuat amb brou i xocolata per a tots els participants. Guillermo Alonso ha recordat els inicis de la prova, ha celebrat que cada edició creixi i ha explicat que té un futur garantit.

Per a la seva organització, els Atletes d’Altafulla han comptat amb la col•laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament.
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla