Esports
03 de gener del 2017
El Nàstic regalarà dues entrades pel partit contra el Tenerife als abonats que ho desitgin
El club ofereix aquesta promoció coincidint en el primer partit del 2017, el debut de Juan Merino com a entrenador i el cap de setmana de Reis
El Gimnàstic de Tarragona realitzarà una acció exclusiva per als seus socis amb motiu del primer partit del 2017 al Nou Estadi, i també coincidint amb el cap de setmana del Dia de Reis i el debut de Juan Merino com a entrenador grana. En aquest sentit, els socis de l’entitat que ho desitgin poden retirar dues entrades per als seus amics o familiars de la zona del Nou Estadi on estiguin abonats.

Tots els socis del Nàstic, doncs, ja poden passar per les oficines del club des d’aquest dilluns i fins el mateix diumenge 8 de gener, dia que es disputarà el partit davant el CD Tenerife corresponent a la jornada 20 de La Liga 1 2 3. El matx s’iniciarà partir de les 4 de la tarda i servirà per acomiadar la primera volta de la competició regular al Nou Estadi.

Aquesta promoció únicament és vàlida per aquest enfrontament i està limitada al nombre d’entrades destinades en cadascun dels accessos: 100 a Tribuna, 300 als Gols i 500 a Preferent.

L’horari d’oficines és de dilluns a divendres de 09.00h. a 13.30h. i de 16.00h. a 19.00h., mentre que el dia de partit, el diumenge, les oficines obriran a les 14.00h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla