09 de gener del 2017
El CE Altafulla comença el 2017 amb bon peu i s'imposa per 4 a 2 al Banyeres
El doblet de Dani Serrano i els gols de Genís Cañas i de Carlos Ramos han donat aquest dissabte els 3 primers punts de l’any als de Luis Rosado
El primer equip del CE Altafulla ha començat l’any amb victòria. Ho ha fet amb un resultat de 4 a 2 contra el Banyeres del Penedès en un partit en què ha hagut de remuntar el marcador fins a dues vegades. Una badada defensiva ha fet que els homes de Luis Rosado hagin iniciat l’enfrontament amb un 0 a 1 en contra. Un resultat que ha empatat al minut 26 Genís Cañas en una acció a pilota aturada. Una nova errada defensiva ha tornat a capgirar el marcador amb l’1 a 2 en contra fins a les acaballes de la primera part, quan Dani Serrano ha remuntat de nou el marcador amb una acció d’estratègia.

Els groc-i-negres han marxat al descans amb un empat a 2, i a la represa han demostrat un control total del partit, així com una gran superioritat. El segon de Dani Serrano, i la quarta diana obra de Carlos Ramos han sentenciat el partit.

D’aquesta manera, els altafullencs es queden a casa els primers 3 punts del 2017. Uns punts que el president de l’entitat, Francesc Julià, ha qualificat de “molt importants”.

La nota negativa d’aquest primer enfrontament ha estat l’expulsió del tècnic, Luis Rosado. Una decisió arbitral desproporcionada ja que, segons apunten des del club, l’entrenador únicament va demanar al col•legiat el temps que restava per finalitzar el partit. El CE Altafulla recorrerà la vermella directa, però, segons paraules del president, són conscients que “no tenim gaire cosa a fer perquè és la seva paraula contra la nostra, i acostuma a prevaldre la de l’àrbitre”. El més probable és que sancionin Luis Rosado i no pugui seure a la banqueta el proper partit al camp de La Riba.

De l’enfrontament d’aquest dissabte cal destacar també els problemes d’il·luminació al Joan Pijuan. El delegat del Banyeres ha denunciat a l’àrbitre la manca de llum a una de les parts del terreny de joc, però el col·legiat ha considerat que es podia disputar el partit sense problemes. En cas d’haver reflectit la queixa del conjunt visitant a l’acta, la sanció pel CE Altafulla hagués estat d’entre 300 i 1.500 euros. Per tal d’evitar aquesta situació en futures ocasions, el club ja ha informat l’Ajuntament de la incidència, que hauria de solucionar la Brigada Municipal abans del proper partit a casa, el 28 de gener contra el Llorenç.

A hores d’ara, el primer equip del CE Altafulla és 8è amb 26 punts, empatat amb el 7è classificat, el Sant Jaume dels Domenys, i a només 1 punt del 5è i el 6è, el Tancat i el Valls, respectivament.

Una possible retirada del Morell B –que aquesta jornada ja no ha disputat el seu partit contra el Llorenç del Penedès de Jordi Castro- afavoriria la situació dels altafullencs ja que el punt aconseguit amb l’empat contra els tarragonins es convertiria en 3 punts, que els permetrien escalar posicions a la taula.