Esports
19 de gener del 2017
Jorge García es mostra convençut que “el triatló serà l’esport estrella dels Jocs Mediterranis"
El director de competicions de la FETRI visitarà Altafulla en les properes setmanes per acabar de configurar la Copa del Món de Paratriatló del proper 2 de juliol
L’estratègia de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI) després de conèixer la decisió d’aplaçar Tarragona 2017 per part de l’organització dels Jocs Mediterranis va ser “molt clara”. Així de contundent s’ha mostrat en una entrevista al programa ‘Baix Gaià Esports’ d’Altafulla Ràdio el director de competicions de la FETRI, Jorge García. Ha reconegut “haver encaixat malament la notícia, sobretot per la il·lusió i l’esforç que hi havia posat Altafulla”. Eren conscients que “el municipi havia de mantenir-se al més alt nivell”, i així serà amb l’organització, el proper 2 de juliol, de la Copa d’Europa de Triatló en la categoria Elit. Enguany, a més, “amb el valor afegit de la Copa del Món de Paratriatló”.

Ara, ja amb una mica de distància, han assumit que “la prova de triatló dels Jocs no podrà veure la llum aquest 2017, però que ho farà al 2018 amb la mateixa il·lusió, esforç, i obstinació”.

Jorge García s’ha mostrat convençut que “el triatló serà l’esport estrella dels Jocs Mediterranis”. Una modalitat que “debuta i ho fa en un marc incomparable, amb un circuit espectacular, amb el millor disseny, i amb la implicació de les federacions internacionals”. De fet, la voluntat, tant de la Federació com de l’Ajuntament, des que van iniciar aquest camí conjunt és “convertir Altafulla en la seu oficial del triatló”. El director de competicions ha destacat que “el treball, la capacitat i l’esforç d’Altafulla es veu traduït en tots els projectes que estem aconseguint”.

García ha aprofitat per fer una crida als micròfons d’aquesta casa a les empreses i institucions. Ha assegurat que “el que vincula a dia d’avui el turisme i l’esport és clarament estratègic, com també ho és el triatló”. En aquest sentit, ha parlat de la necessitat que “existeixi un major compromís institucional , que és el que permetrà que els esdeveniments perdurin en el temps”.

Jorge García visitarà el municipi en les properes setmanes per acabar de valorar tots els condicionants del paratriatló i acabar de donar-li la forma definitiva. Ha avançat, però, que “no hi haurà grans canvis”.
Jorge García, director de competicions de la FETRI
Jorge García, director de competicions de la FETRI
Jorge García, director de competicions de la FETRI
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla