Esports
Foto: CB Altafulla
23 de gener del 2017
El Júnior Femení del CB Altafulla s’imposa per 66 a 38 a l’AD Torreforta i consolida el lideratge de la categoria
Altres bons resultats de la jornada han estat els dels conjunts Infantil Masculí, Pre-Infantil Masculí, i Cadet Femení A
L’equip Júnior Femení del CB Altafulla ha reprès el camí de la victòria aquest cap de setmana. Després de l’ensopegada de la passada jornada a la pista del Carme Bàsquet, les altafullenques han tornat a demostrar la seva superioritat, aquest cop a casa contra l’AD Torreforta amb un resultat de 66 a 38. Acumulen d’aquesta manera una nova victòria que els permet consolidar el lideratge de la categoria amb 23 punts.

Altres bons resultats de la jornada han estat el del conjunt Infantil Masculí, que ha guanyat per 52 a 29 contra el Torreforta; i les ajustades victòries del Pre-Infantil Masculí, per 52 a 53 contra el Manyanet Reus Verd, i la del Cadet Femení A, per 33 a 34 contra el CB Rapitenc.

No han tingut tanta sort aquest cap de setmana l’equip Infantil Femení, que ha perdut a casa per 33 a 80 contra el Bàsquet l’Arboç, ni el Cadet Femení B, que ha caigut per un contundent 140 a 14 a la pista de La Salle Tarragona.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla