Esports
24 de gener del 2017
Tot a punt per a la celebració de la VI Marxa dels Castells del Baix Gaià
La cita se celebrarà aquest diumenge 29 de gener a partir de les 8:30h
L’organització de la Marxa dels Castells del Baix Gaià compta les hores que falten per donar el tret de sortida a la sisena edició d’una de les iniciatives més populars del territori. Així ho demostra el fet que les places per participar-hi s’hagin esgotat enguany més ràpid que mai. De fet, les inscripcions es van obrir un mes més tard de l’habitual i es van haver de tancar més d’un mes i mig abans de la celebració de la prova.

La participació es limita a les 500 persones, segons un dels responsables, Guillermo Alonso, “per no perdre la qualitat, no saturar el recorregut, i que la gent marxi contenta i amb ganes de repetir”. En aquest sentit, ha insistit que “cal cuidar els petits detalls per no morir d’èxit”.

Des del seu naixement, la cita té dues finalitats ben clares: promoure l’activitat física, i donar a conèixer el nostre patrimoni cultural. Guillermo Alonso ha destacat les vessants esportiva i cultural de la iniciativa.

Se celebrarà aquest diumenge 29 de gener a partir de dos quarts de 9 del matí des d’Altafulla, i recorrerà el Castellot, Ardenya, El Catllar, Sant Simplici, i Tamarit, per tornar de nou a Altafulla.

L’organització compta amb la col·laboració del grup Atletes d’Altafulla, Altafulla Bloc, la Penya Ciclista Altafulla, Athletic Events, Tarragona 2017, i la Geladeria La Perla d’Altafulla.
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla