Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
24 de gener del 2017
Els Atletes d’Altafulla, tercers classificats en el circuit TrailSeries Costa Daurada 2016
Sara Garcia ha tornat a alçar el trofeu en els 10 km en categoria Màster Femenina, i ha aconseguit la sisena posició en la modalitat Absoluta
L’Hotel Atenea de Vila-seca va acollir el passat divendres l’entrega de premis del circuit TrailSeries Costa Daurada 2016. Uns guardons que han tornat a reconèixer l’esforç dels Atletes d’Altafulla. L’entitat s’ha endut la tercera posició per equips, la mateixa fita que ja va aconseguir en la passada edició.

A títol individual, Sara Garcia ha tornat a alçar el trofeu en la distància dels 10 km en categoria Màster Femenina, i ha aconseguit la sisena posició en la modalitat Absoluta d’aquesta mateixa distància.

El circuit TrailSeries consisteix en un seguit de curses de muntanya pels diferents paratges de la Costa Daurada, des de l'interior fins a primera línia de mar. L'objectiu és donar a conèixer els millors recorreguts per la pràctica del trail running en competició.

L’entrega de trofeus va culminar amb un sopar i un espectacle a càrrec del monologuista Javi ‘Chulo’. La trobada també va servir per presentar el circuit d’aquest 2017.
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat