Esports
26 de gener del 2017
El CF La Riera s’imposa per 2 a 0 a l’Hospitalet i abandona la zona de descens
Aquesta ha esdevingut la primera jornada en què tots els equips del Baix Gaià han puntuat a la Segona Catalana
La victòria per 2 a 0 contra l’Hospitalet deixa un gran regust de boca al vestidor del primer equip de la Riera. El conjunt dirigit per Jordi Mercadé ha sumat aquest cap de setmana la primera victòria d’una segona volta que li ha de servir per escalar posicions a la taula del grup 6 de la Segona Catalana. De fet, aquests 3 primers punts li permeten abandonar la zona de descens.

L’equip tècnic està més que satisfet del treball de l’equip davant d’un dels equips amb millor plantilla de la categoria. El segon entrenador rierenc, Albert Jansà, ha definit l’enfrontament com “un dels més complets de la temporada, tant a nivell de joc, com a nivell d’estratègia i tàctica, en què la Riera ha estat el clar dominador”. Jansà ha reconegut que “el treball dels entrenaments dóna els seus fruits”, i que “aquest és el camí a seguir”. Ha destacat “el compromís de la plantilla que ho fa possible”.

Aquesta ha esdevingut la primera jornada en què tots els equips del Baix Gaià han puntuat a la Segona Catalana. El Catllar ha guanyat per 3 a 0 contra el Salou, el Torredembarra s’ha imposat per 2 a 0 al Vendrell, i el Roda de Berà ha empatat a 0 contra l’Amposta.

El proper enfrontament dels rierencs serà contra el Camarles.
Albert Jansà, segon entrenador del CF La Riera
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla