Esports
Foto: CB Altafulla
27 de gener del 2017
Jornada de descansa pel Júnior Femení del CB Altafulla
El conjunt de Sergio Lou no reprendrà la competició fins el proper 4 de febrer, quan visitarà la pista de la Joventut d’Ulldecona
L’equip Júnior Femení del CB Altafulla disposa de jornada de descans aquest cap de setmana. La victòria contra el Torreforta de la passada jornada li va permetre reprendre la bona dinàmica de resultats que acumula aquesta temporada, i consolidar el lideratge de la categoria amb 23 punts. Amb una posició més que còmoda, doncs, no reprendrà la competició fins el proper 4 de febrer, quan visitarà la pista de la Joventut d’Ulldecona.

Abans, però, aquest cap de setmana sí que juguen la resta de conjunts federats de l’entitat. El dissabte a les 10 del matí, el Cadet Femení B rep el CB Rapitenc; a dos quarts de 12, el Cadet Femení A juga a casa contra el CB Salou; i a la 1 del migdia, s’enfronten l’Infantil Femení, també com a local, i el CB Cantaires Tortosa.

A domicili juguen l’Infantil Masculí, el dissabte a un quart de 10 del matí contra el Carmelites CBT; i el Pre-Infatil Masculí, el diumenge a un quart d’11 contra l’AE Claret.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla