20 de febrer del 2017
El CE Altafulla encaixa una dura derrota per a 2 a 0 al camp del Pla de Santa Maria
Els altafullencs se situen novens al grup 3 de la 3a Catalana i s’allunyen del cinquè lloc que ja el tenen a 7 punts
Dura derrota del CE Altafulla al camp del penúltim classificat del grup 3 de la 3a Catalana. El Pla de Santa Maria ha aconseguit sumar 3 punts molt importants per a la permanència contra un equip de Luis Rosado, molt lluny de les seves possibilitats. El conjunt groc-i-negre ha perdut per 2 a 0 en un enfrontament que el mateix entrenador altafullenc ha qualificat, en el seu perfil personal de Twitter, d’ “espectacular ridícul”.

Els dos gols no arribarien fins a la segona part, després d’un primer temps fluix dels dos conjunts. Jordi Segura feia pujar als dos minuts de la represa, el primer gol pel conjunt de l’Alt Camp, i minuts més tard, en el 66’, Gerard Gil marcava el segon pel Pla que acabaria donant els 3 punts per l’equip tarragoní.

Després d’aquest resultat, l’Altafulla se situa novè classificat amb 31 punts, fet que l’allunya encara més del cinquè classificat, l’Alcover, que en suma 38. I és que tot i que semblava que a finals de la primera volta el conjunt groc-i-negre aniria de menys a més, s’està produint tot el contrari. En el darrer mes i mig, el CE Altafulla ha sumat 3 dels 15 punts possibles, una dinàmica negativa que l’ha portat a baixar quatre posicions i a restar en l’actualitat en la zona mitja de la classificació.

L’Altafulla segueix encaixant gols absurds que el condemnen a no sumar de 3 en 3. I precisament l’Alcover, cinquè classificat, serà el proper rival del conjunt de Rosado en la jornada 23 de lliga, que es disputarà d’aquí a quinze dies a l’estadi municipal Joan Pijuan, després de l’aturada de Carnaval.