Esports
21 de febrer del 2017
L’altafullenca Anna Ortiz, Subcampiona de Catalunya de Tennis en categoria Aleví
Tot i el gran nivell de joc, no ha superat Victoria Jiménez, una jugadora que se situa entre les tres primeres posicions del rànquing espanyol
Anna Ortiz ha tornat a sumar un nou títol al seu palmarès. L’altafullenca s’ha proclamat Subcampiona de Catalunya de Tennis en categoria Aleví aquest cap de setmana amb la samarreta del Club Tennis Tarragona. Ho ha aconseguit al Trofeu Joan Reverter 'In Memorian', disputat del 14 al 19 de febrer a les instal·lacions del Centre Internacional de Tennis Cornellà.

Ortiz arribava a aquesta darrera prova de la competició en quarta posició. Més d’una seixantena de jugadores de la província conformaven el quadre final, en què l’altafullenca, sense perdre ni un sol set, no ha trobat rival fins les semifinals, quan havia d’enfrontar-se a la favorita, Naroa Aranzábal. La que encapçalava la classificació, però, no ha pogut disputar l’eliminatòria, el que li ha donat a Anna Ortiz el passi directe a la final del Campionat de Catalunya.

Finalment ha estat Victoria Jiménez Kasintseva, una jugadora becada pel CT Barcino i que se situa entre les tres primeres posicions del rànquing espanyol, qui ha alçat el títol.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla