Esports
Foto: Facebook
23 de febrer del 2017
El club brasiler Botafogo vol expandir la seva marca al món del futbol platja amb el torrenc Llorenç Gómez com a referent
Tant el tècnic com el president l’han rebut amb els braços oberts, i la intenció és posar en marxa nous projectes de manera conjunta
Llorenç Gómez continua fent gran el seu currículum. Si països com Itàlia, Xile, els Emirats Àrabs, Tahití, Portugal, França, Hongria, Holanda, El Salvador, Mèxic, Suïssa, Rússia, o Trinitat i Tobago ja formaven part de la seva trajectòria professional; el torrenc ha posat ara el seu punt de mira a Brasil, el bressol del futbol platja. Un somni fet realitat que no ha volgut fer esperar. Un company del BS Chargers Baselland suís li va obrir les portes de casa seva a Río de Janeiro, i ell no s’ho va pensar dues vegades i va fer les maletes per iniciar una nova aventura.

El català vesteix ara la samarreta de l’històric club de futbol Botafogo, sota les ordres de l’entrenador Luis Escobar. Tant el tècnic com el president de l’entitat l’han rebut amb els braços oberts, i la intenció d’ambdues parts és posar en marxa nous projectes de manera conjunta. L’objectiu de l’entitat és expandir la marca del Botafogo al món del futbol platja, i que Gómez en sigui el referent. El de Torredembarra es mostra molt satisfet amb l’experiència que està vivint.

Ara per ara, Gómez s’entrena amb el conjunt, a l’espera de seure a negociar les condicions per participar en els propers campionats. El primer, el torneig carioca, que es preveu pel mes de març. Una altra cita a confirmar a les seves agendes és l’ Oceanside Beach Soccer Turnament 2017, als Estats Units.

Llorenç Gómez és un jugador cada vegada més complet i amb més capacitats, i reconeix sentir-se “una mica estancat” a Torredembarra. Afegeix que “és difícil millorar sense que ningú t’exigeixi”.

Aprendre portuguès, ballar samba, conèixer gent, i gaudir del Carnaval són altres dels objectius que vol aconseguir durant la seva estada a Brasil. De fet, de moment encara no disposa de bitllet de tornada a casa.
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla