Esports
Foto: Altafulla Ràdio
03 de març del 2017
La Cursa 1r de Maig dels Atletes d’Altafulla celebra el seu 10è aniversari
L’entitat ja ha posat en marxa els preparatius d’una edició que arriba carregada de sorpreses. Les inscripcions ja són obertes
La Cursa 1r de Maig compleix aquest 2017 el seu 10è aniversari, i els Atletes d’Altafulla no volen passar per alt cap detall d’una edició que s’ha de convertir en la més sonada. De fet, un dels membres de l’organització, Guillermo Alonso, ha assegurat als micròfons d’Altafulla Ràdio que “ha de ser més lluïda del que ha estat mai”. Una fita “complicada” –ha afegit- donat l’èxit obtingut i la bona resposta des de la seva primera edició. Alonso ha explicat que “al 2008 no esperàvem una trajectòria tan brillant”. La intenció és que totes aquelles persones que hi han pres part al llarg d’aquests deu anys la tornin a gaudir.

Per als Atletes d’Altafulla “és un regal pel poble”, del qual Guillermo Alonso no ha volgut donar cap pista, tot i avançar que l’edició d’enguany arriba “carregada de sorpreses”.

La prova tornarà a oferir la categoria Open 5km i les curses infantils. En el cas de la modalitat absoluta, les inscripcions es limiten als 400 participants. Guillermo Alonso ha explicat que esperen moure’s de nou per aquesta xifra, i ha destacat que el fet que la cita sigui enguany en dilluns afavorirà l’afluència de corredors.

Les inscripcions per participar-hi ja són obertes, i poden fer-se efectives a través del portal web http://athleticevents.net. El preu és de 10 euros per persona fins el 23 d’abril; de 12 euros, del 24 al 30 d’abril; i de 15 euros, el mateix dia de la prova.

Les curses infantils s’iniciaran a les 10 del matí, i la cursa Open, a tres quarts de 12 des del Castell d’Altafulla.
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Guillermo Alonso, responsable de l'organització
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com