08 de maig del 2017
El punt aconseguit al Ramón de Carranza no permet encara al Nàstic sortir del descens
El dissabte a les 20:45 al Nou Estadi, el conjunt grana intentarà sortir del pou contra el Real Oviedo
El Nàstic torna a sumar fora de casa, amb un empat sense gols contra un dels rivals de la part alta de la classificació, el Cádiz. Els grana arribaven al Ramón de Carranza amb ganes de sumar un bon resultat per seguir lluitant per la permanència, i així ho ha intentat des dels primers minuts de l’enfrontament.

El marcador grana, però, no ha superat el punt de l’honor. El moment clau del partit ha estat al minut 72. L’àrbitre ha xiulat penal, en una acció de Mossa dins l’àrea, que ha suposat l’expulsió del grana. Per sort, el davanter local Ortuño, ha enviat la pilota per sobre la porteria de Reina.

A partir de l’expulsió, el Cádiz ha sabut aprofitar la seva superioritat i en els darrers minuts, amb un home més, els locals s’han bolcat a l’atac, creant molt de perill, però sense aconseguir definir en els darrers metres.

L’ocasió més clara pel Nàstic ha arribat al minut 91, però Stpehane Emaná no ha aconseguit superar a Cifuentes en el u contra u, que hagués pogut suposar el gol de la victòria.

El dissabte a tres quarts de 9 del vespre, el conjunt grana intentarà sortir del pou contra el Real Oviedo al Nou Estadi.