10 de maig del 2017
Alberto Benito torna a brillar a les files del Reus amb una victòria per 1 a 0 contra el Zaragoza
La seva perseverança i la seva precisió s’han fet paleses de nou al terreny de joc, en aquesta ocasió, a la banda esquerra
El Reus ha fet un pas més per aconseguir la permanència a Segona Divisió. Els roig-i-negres han superat per 1 gol a 0 al Zaragoza i se situen desens amb 48 punts. El tècnic, Natxo González, ha parlat de la importància de sumar dues victòries consecutives.

Partit complicat pels reusencs en què l’altafullenc Alberto Benito ha tornat a brillar. La seva perseverança i la seva precisió s’han fet paleses de nou al terreny de joc, en aquesta ocasió, a la banda esquerra. Un fet, però, que el lateral dret ha rebut com un nou desafiament, que ha tornat a guanyar.

Passats els 20 minuts, Benito ja avisava amb una rematada que ha desviat Ratón. Poc després, al 26, Máyor cedia la pilota a David Querol perquè l'enviés al fons de la xarxa. En la represa, el Reus ha sabut controlar el partit, i fins i tot, hauria pogut fer el segon amb una assistència de Benito que Vitor Silva ha rematat fora.

Aquest diumenge es complia un any del gol d'Edgar Hernández al minut 87 de partit contra l'Olímpic de Xàtiva. Una victòria agònica que assegurava la participació del Reus al play off d'ascens a Segona Divisió. De vegades diuen que cal recordar d'on venim per gaudir del que estem vivint.

El proper enfrontament el tenen dissabte vinent al camp del Córdoba.