25 de setembre del 2017
El CE Altafulla goleja al Tancat i suma la segona victòria de la temporada
Els gols de Genís Cañas, Robert Cuñat i Pol Inglès marquen la diferència en un partit en el qual s’ha vist les dues cares de l’equip dirigit per Luis Rosado
El CE Altafulla ha assolit la segona victòria de la temporada. Ho ha fet en el segon partit a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, en el qual ha golejat a la UE Tancat. Igual que va passar en el duel contra la Riba, en aquesta ocasió també ha estat capaç d’anotar cinc gols, fent vibrar als espectadors que han assistit al partit.

En l’inici de l’enfrontament, però, els visitants van sortir més entonats que l’Altafulla i en cinc minuts van crear tres ocasions de perill. La més clara, un lliure indirecte des de dins de l’àrea després que l’àrbitre assenyalés cessió quan Òscar Tomàs va agafar amb les mans una passada amb el peu de Pol Navas. Un jugador del Tancat va executar la falta molt ràpidament, però es va trobar amb la bona resposta del porter local.

Amb el pas dels minuts, l’equip de Luis Rosado es va anar fent amb el control del partit. Fruit d’això, van arribar dos gols molt ràpids que el van posar amb un doble avantatge en el marcador. Primer va ser Pol Inglès a l’aprofitar una assistència de Genís Cañas. I després va ser aquest últim l’autor del 2 a 0 amb un gran gol de cullera.

Els de la capital del Baix Penedès, però, no li van perdre la cara al partit i van aconseguir igualar el marcador amb els gols de José Medina i Manuel Coronilla. Aquesta circumstància va provocar que els verd-i-blancs acabessin el primer temps amb més confiança i millors sensacions.

Amb l’inici de la segona part, el partit va tornar a patir un canvi de guió. L’Altafulla va sortir decidit a posar terra de per mig i en el 46’ va tornar a posar-se per davant en el marcador gràcies a un gran gol de Robert Cuñat. Aquesta diana tan matinera i els escassos recanvis a la banqueta, van fer desinflar-se a un Tancat que va veure com Pol Inglès i Genís Cañas sentenciaven el partit en el 59’ i el 68, respectivament. Ambdós aconseguien així completar la seva dobleta personal.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, va passar pels micròfons d’aquesta casa per fer una valoració del partit. Tot i la victòria i la bona resposta dels jugadors en la segona part, no estava del tot satisfet amb l’equip perquè va ser un partit en el qual “s’han vist les nostres virtuts en una part i les nostres carències en una altra”. Aquestes paraules feien referència al relaxament de l’equip amb el 2 a 0. En aquest sentit, va destacar que “no hem sabut llegir el partit en cap moment i hem jugat al que ells volien”.

El tècnic va seguir en la mateixa línia i va reconèixer que la solució als moments de relaxament que pateix l’equip correspon al cos tècnic. També als jugadors, però principalment al cos tècnic. Pel que fa l’equip, va dir que “tenim una bona plantilla, ni inferior ni superior a cap altra” i es va mostrar content per l’aportació tan positiva que van oferir els jugadors que van sortir de refresc en la segona part.

La victòria davant el Tancat situa a l’Altafulla en la cinquena posició amb 7 punts. Per davant té l’Atlètic Valls i l’Arboç amb 9 punts, i el Catllar i el Montblanc, amb 12. El següent compromís serà al camp del Pla de Santa María el pròxim diumenge 1 d’octubre a dos quarts de 5 de la tarda.