09 d'octubre del 2017
Primera derrota de Rodri com a tècnic del Nàstic que situa als granes a quatre punts de la permanència
La debilitat defensiva dels tarragonins va ser un dels factors que va pesar en el 2 a 0 contra el Tenerife
Primera derrota de Rodri com a tècnic del Nàstic que situa als granes a quatre punts de la permanència. La debilitat defensiva dels tarragonins va ser un dels factors que va pesar en el 2 a 0 a Tenerife. El porter Bernabé Barragán va ser la cara i la creu el dia del seu debut com a porter del Nàstic per l'absència del titular Stole Dimitrievski. Va mantenir la postura en el cara a cara contra els davanters del Tenerife. I ho va repetir poc després per frenar el veterà i exfutbolista grana, Víctor Casadesús. Barragán va impedir que els tarragonins marxessin per darrere en el marcador al descans.

A la segona part, Juan Delgado ho va intentar des de lluny. Però no va ser fàcil generar perill a la porteria d'un dels candidats a l'ascens de categoria. Barragán però, va ser també la creu perquè, ja lesionat, va cometre penal sobre Casadesús després d'una horrible cessió del lateral Suzuki, expulsat per doble groga poc abans del final. Malbasic avançava així els canaris al minut 63 i, tot seguit, el suplent Perales ocupava la porteria. Ja al 72, una transició ràpida dels locals la va aprofitar un altre cop Malbasic per superar la tova defensa del Nàstic i aconseguir el 2 a 0 final. És la primera ensopegada d'un Rodri que dimecres jugarà a casa contra el Granada i diumenge a Còrdova.