Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
10 d'octubre del 2017
Marta Camps: ”Els premis, si són locals i de casa teva, et donen molta empenta i motivació"
El Consell Esportiu, a proposta de l’Ajuntament, li va brindar un reconeixement a la seva trajectòria esportiva
Els Premis Auriga Fvscvs del Consell Esportiu del Tarragonès es van celebrar aquest divendres al Teatre Casino de Roda de Barà. Marta Camps, membre dels Atletes d’Altafulla, va ser premiada per la seva trajectòria i va recollir el guardó de mans de Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla.

Marta Camps ha atès als micròfons d’aquesta casa per fer una valoració d’aquest premi. Ha explicat que va ser la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Roda de Barà, Cèlia Treserres, qui li va comunicar la notícia. També ha reconegut que es va sentir molt satisfeta i il•lusionada perquè el reconeixement a la seva trajectòria vingués de “part de poble on visc”.

Per l’atleta, rebre aquest guardó és un honor. Tanmateix, ha valorat molt positivament que es facin aquestes distincions a nivell de poble i de comarca. En aquest sentit, ha dit que “els premis, si són locals i de casa teva, et donen molta empenta i motivació per seguir intentant-ho i competint”. Ara que comença l’hivern i les curses en ruta, els seus pròxims objectius són la Cursa de la Tardor d’Altafulla i els 10 kilòmetres de la Mitja de Tarragona.

La primera d’aquestes dues cites tindrà lloc el pròxim dimecres 1 de novembre. Mentre que la Mitja de Tarragona es disputarà el 26 de novembre. També va ser premiat el professor d’Educació Física, José Luis Tapia.
Marta Camps, atleta d'Altafulla
Marta Camps, atleta d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla