11 d'octubre del 2017
El CFS Altafulla estrena la temporada amb una victòria per 2 a 4 a la pista del Mataró
El proper dissabte a les 20h, el conjunt dirigit per José Valero rep a casa l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç
El CFS Altafulla ha completat un cap de setmana rodó. Tant el Femení de Divisió d’Honor com l’Infantil de Primera Divisió han estat capaços de guanyar en el debut en la competició oficial.

Les noies dirigides per José Valero visitaven la pista del Futsal Aliança Mataró, un nouvingut a la categoria procedent de Primera. Ho feien amb algunes baixes importants, que per sort no es van notar i van poder sumar els 3 punts. No obstant això, l’equip local es va avançar al minut 9 amb el gol d’Aina Moya. La reacció visitant, però, no es va fer esperar. Al 15’, Adriana Pérez va marcar el gol de l’empat amb el qual es va arribar al descans. A la represa, la dorsal ‘9’ va tornar a repetir per culminar la remuntada i firmar la seva dobleta personal. Ja al 31’, Rocío Pastor va marcar el tercer i al 35 va ser Irene Macías qui va fer el quart. Finalment, la jugadora local Irene García va fer el definitiu 2 a 4.

Amb aquest resultat, les altafullenques tanquen la primera jornada de lliga al capdavant de la classificació. El proper dissabte a les 8 del vespre, reben a casa l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç.

Per la seva banda, l’Infantil Masculí va golejar per 5 a 1 al FutsalPax. Els primers gols no van trigar en arribar, tot i que el primer el va marcar en pròpia porta un jugador visitant, al minut 6. Acte seguit, Óscar Delgado va marcar dos gols molt ràpids que van situar el 3 a 0 en el marcador. Joan Soberà va retallar diferències marcant el primer gol del Pax, però Óscar va replicar fent el 4 a 1. En el segon acte, David Valero va ser l’encarregat de tancar el partit.